Μεθοδολογία

Εφαρμόζουμε ειδική μέθοδο για τη Γ’ λυκείου και την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ εξασφαλίζονται σωστές και στέρεες βάσεις από την Α’ και Β’ λυκείου σε ένα φιλικό προς το μαθητή περιβάλλον. Με συχνά διαγωνίσματα, με στόχους που θέτουμε και κάλυψη κενών από προηγούμενες τάξεις και χωρίς κλασσική τυποποιημένη διδασκαλία, θεμελιώνουμε την πρόοδο του μαθητή.

«Πες μου και θα ξεχάσω. Δείξε μου και ίσως να θυμάμαι. Κάνε με να το βιώσω και θα το καταλάβω» Κινέζικη παροιμία

Προετοιμασία υποψηφίων ομογενών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Στις Πανελλήνιες εξετάσεις λαμβάνουν μέρος και ομογενείς μαθητές, οι οποίοι συνήθως αναγκάζονται να έρθουν στην Ελλάδα για μερικούς μήνες, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα με εξειδικευμένους καθηγητές.

Κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον απαραίτητο. Ο Νίκος Σπλήνης μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε άριστα, ακόμη και από τον τόπο που ζείτε. Μάθετε περισσότερα για την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία παρακάτω

Ιδιαίτερα μαθήματα

Για μαθητές γυμνασίου και λυκείου που βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης, υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων κατ’ ιδίαν. Ατομικά ή σε ομάδες των 2 – 3 μαθητών, με σεβασμό στο μαθητή και την οικογένεια του.

Προσαρμόζεται πάντα τη διδασκαλία στις ανάγκες και τις ικανότητες του κάθε μαθητή χωριστά. Εμπειρία και συνέπεια, εγγυώνται την εξέλιξη του μαθητή.