Συχνές ερωτήσεις

Συγκεντρώσαμε τις ερωτήσεις που λαμβάνουμε συχνά από γονείς και μαθητές, και σας τις απαντάμε !

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα;

Ρωτήστε με για τιμές και προσφορές με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που παρέχω. Θα σας αποστείλω άμεσα τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις χρεώσεις αναλυτικά με ένα email. Ο χώρος της εκπαίδευσης δεν είναι σούπερ μάρκετ για να έχει τιμοκαταλόγους στη βιτρίνα. Με τον τρόπο αυτόν απαξιώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία και εμπορευματοποιείται. Κάτι το οποίο δεν θέλω ούτε ως εκπαιδευτικός, ούτε ως γονιός.

Τι χρειάζομαι για να παρακολουθήσω ένα μάθημα εξ' αποστάσεως;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι, ένας υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο με σχετικά καλή ταχύτητα.
Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η όρεξη για μάθημα.

Πόσο διαρκεί ένα μάθημα;

Μία ώρα ιδιαίτερου μαθήματος είναι εξήντα λεπτά. Συνήθως στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων απαιτείται δίωρο για το κάθε μάθημα. Αλλά εξαρτάται πάντα από τον μαθητή. Μπορεί ένας μαθητής να αντέχει μιάμιση ώρα πριν κουραστεί και μειωθεί η απόδοση του, υπάρχει και μαθητής που αντέχει δίωρο και αποδίδει. Προσαρμοζόμαστε δηλαδή, στις ανάγκες του κάθε μαθητή χωριστά.

Σε πόσο διάστημα θα δω βελτίωση;

Είναι κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από την όρεξη για μελέτη του μαθητή, μέχρι τα κενά που ενδεχομένως έχει από προηγούμενες τάξεις. Σίγουρα είναι κάτι όμως που επιδιώκω από τα πρώτα μαθήματα κυρίως για την τόνωση του ηθικού του μαθητή, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ώθηση στη μάθηση.

Πόσες ώρες εβδομαδιαίως χρειάζεται για μάθημα ;

Εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι για τη Β λυκείου για παράδειγμα, χρειάζονται 3 ώρες άλγεβρα. Το ζητούμενο είναι ποιες είναι οι ανάγκες που έχει ο μαθητής. Ποια κενά πρέπει να καλύψουμε και τι στόχους θέλουμε να πετύχουμε. Το ιδανικό είναι αυτό να κριθεί και να αποφασιστεί μετά από συνεννόηση, μαθητή, κηδεμόνων και καθηγητού.

Έχετε ακόμη απορίες;